dreizehn sinne

Cornelius Speinle
2003-2006 Apprenticeship as a chef at Theaterrestaurant
Schaffhausen / Switzerland under the direction of Roger Werlé (Today: Restaurant zum Riet, Schaffhausen)

2006-2008 Les Quatre Saisons
Basel / Switzerland (Peter Moser) * Michelin

2007 1. Platz Concours National des Jeunes Commis
Rotisseurs, Châine des Rôtisseurs

2008-2009 Gästehaus Erfort,
Saarbrücken / Germany (Klaus Erfort) *** Michelin

2009 Stage Restaurant Aqua at Ritz Carlton,
Wolfsburg / Germany (Sven Elverfeld) *** Michelin

2009-2010 Restaurant Jaan par Andre,
Swissôtel The Stamford / Singapur
Souchef under the direction of Andre Chiang
(Position 39 of 50 Best Restaurants in the World)

 


2011
Chef de cuisine Theaterrestaurant
Schaffhausen / Switzerland

2011-2012 The Fat Duck, Bray, England
(Heston Blumenthal) *** Michelin

2013 ***S Hotel Restaurant Vinothek Lamm,
Bad Herrenalb / Germany

2013 Stage Patissier, Preparation for start-up

2014 Start-up with dreizehn sinne inm huuswurz,
Schlattingen / Switzerland

« back

DE | EN To cover page »